Today.ua

Вагітна Меган Маркл з сином на руках вперше потрапила в об'єктиви папараці в США

Меган Маркл спіймали папараці під час її нещодавньої прогулянки. Вагітна дружина принца Гаррі несла на руках свого майже дворічного сина. Знімки зроблені в той же день, коли в США повернувся онук Єлизавети II після похорону свого дідуся, принца Філіпа.

Коли колишня американська актриса виношувала під серцем свою першу дитину, вона ще була членом королівської сім'ї. Меган Маркл активно відвідувала громадські заходи та навіть літала в тур. А тому фотографій вагітної зірки було дуже багато. Тепер же принц Гаррі з дружиною живе звичайним життям в Каліфорнії і не є публічною особою. Попри це, парочка все ж викликає непідробний інтерес у публіки й папараці, а кожне їхнє нове фото на вагу золота.

Для прогулянки з сином зірка серіалу "Форс-мажори" вибрала дуже простий наряд: джинси, кофту, куртку і мюлі, оскільки тепер вона не повинна слідувати строгому королівському протоколу у виборі одягу. Меган залишила волосся розпущеним і прикрила обличчя маскою. Публіка звернула увагу на її помітно кругленький живіт. Передбачається, що Маркл знаходиться на 7 місяці вагітності, а народити повинна на початку літа.

Малюк Арчі, якому 6 травня виповниться два роки, одягнений в джинси, кросівки, джемпер і шапку, а на плечах у нього висить рюкзак. Ймовірно, Меган веде сина в дитячий садок неподалік від їхнього будинку в Монтесіто, Каліфорнія. Примітно те, що фотографії Меган і Арчі вийшли в день народження принца Луї - сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Кадри потрапили в Мережу незабаром після того, як Кенсінгтонський палац опублікував новий портрет королівського спадкоємця. Тут же з'явилися спекуляції, що таким чином дружина Гаррі влаштувала "злив" знімків, щоб затьмарити монарше сімейство і насолити герцогині Кембриджській.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

У Великобританію принц Гаррі літав на самоті, оскільки вагітна Меган Маркл за рекомендацією лікарів залишилася вдома. Нагадаємо, герцог Сассекський зустрівся з братом і батьком, щоб налагодити відносини. За словами експерта, родичі йдуть на зближення маленькими кроками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ