Today.ua

Вагітній «Меган Маркл» влаштували фотосесію в парку дикої природи

Меган Маркл і Принц Гаррі оголосили про те, що зовсім скоро у них народиться друга дитина. Після того як невістка Єлизавети II перенесла викидень, закохані не поспішали з оголошенням радісних новин. І тільки після того, як небезпека минула, герцог і герцогиня Сассекські повідомили про все шанувальникам.

На це тут же відреагував Музей мадам Тюссо. У Мережі з'явилися фотографії вагітної Меган Маркл, а точніше її воскової копії. Більш ніж 100 професіоналів працювали над фігурою колишньої американської актриси, витративши понад 800 годин.

Копію Меган Маркл музей нарядив в плаття для вагітних в хижий принт, а волосся завив, як любить герцогиня. Варто віддати належне майстрам - схожість вийшла вражаючою.

«Щоб відсвяткувати новину про дитину, сьогодні ми взяли Меган в парк дикої природи для фотосесії ... .в австралійському стилі. Одягнена в свій новий наряд для вагітних і зі своїм помітно округлившимся животом, Меган отримала поцілунки від чарівного кенгуру. Ще раз вітаю Гаррі, Меган і Арчі, який скоро стане старшим братом», - йдеться в оголошенні музею.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Madame Tussauds Sydney (@tussaudssydney)

Попри те, що Принц Гаррі та Меган Маркл вийшли з-поміж королівських осіб, що активно виконують обов'язки від імені королеви, їх сім'я була дуже рада почути радісні новини. Майбутній малюк стане десятим правнуком Її Величності королеви Англії.

А дев'ятий з'явився на світ зовсім недавно. Малюка народила Принцеса Євгенія, яка поділилася зі світом першим фото з дитиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ