Сіль зникла з полиць магазинів та стала дефіцитною продукцією. Поки одні господині переживають через її відсутність, інші навчилися готувати багато страв без цього інгредієнта. Запечена риба вийде смачною і без солі. Спробуйте приготувати на вечерю оселедець, який сам по собі солоний.
Зупинка роботи підприємства "Артемсіль" спровокувала дикий ажіотаж навколо солі. Її стали блискавично розкуповувати. Ціна злетіла до шокуючих позначок. Торгові мережі імпортують товар і чекають на нові поставки.
Багато хто забуває, що сіль міститься у складі більшості приправ. Їх чудово можна використовувати для приготування страв. Проте запечена риба стане чудовою вечерею і без солі, яка лише приглушає смак.
Щоб приготувати оселедець, його потрібно випатрати і добре вимити, після чого обсушити паперовими рушниками. Викладайте рибу на пергаментний папір або фольгу та полийте свіжим лимонним соком.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Рибу слід посипати спеціями. Оптимально використовувати коріандр, каррі, перець та сушені ароматні трави. Зверху покладіть кільця цибулі. Загорніть оселедь у фольгу або пергамент та відправте в духовку.
Запечена риба готова після утворення рум'яної скоринки. Вона з'являється за високої температури. Готуйте дрібний оселедець 10-15 хвилин, а великий - 15-20 хвилин при 250 градусах.
Запашна та корисна вечеря готова. Смачного!
Нагадаємо, крупна україінська торгова мережа "Сільпо" відновила продаж солі.