Без дефіцитної солі: рецепт смачної запеченої риби на вечерю

Автор: Леся Ловіцька

Сіль зникла з полиць магазинів та стала дефіцитною продукцією. Поки одні господині переживають через її відсутність, інші навчилися готувати багато страв без цього інгредієнта. Запечена риба вийде смачною і без солі. Спробуйте приготувати на вечерю оселедець, який сам по собі солоний.

Без дефіцитної солі: рецепт смачної запеченої риби на вечерю - today.ua

Зупинка роботи підприємства "Артемсіль" спровокувала дикий ажіотаж навколо солі. Її стали блискавично розкуповувати. Ціна злетіла до шокуючих позначок. Торгові мережі імпортують товар і чекають на нові поставки.

Багато хто забуває, що сіль міститься у складі більшості приправ. Їх чудово можна використовувати для приготування страв. Проте запечена риба стане чудовою вечерею і без солі, яка лише приглушає смак.

Щоб приготувати оселедець, його потрібно випатрати і добре вимити, після чого обсушити паперовими рушниками. Викладайте рибу на пергаментний папір або фольгу та полийте свіжим лимонним соком.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Рибу слід посипати спеціями. Оптимально використовувати коріандр, каррі, перець та сушені ароматні трави. Зверху покладіть кільця цибулі. Загорніть оселедь у фольгу або пергамент та відправте в духовку.

Без дефіцитної солі: рецепт смачної запеченої риби на вечерю Запечена риба готова після утворення рум'яної скоринки. Вона з'являється за високої температури. Готуйте дрібний оселедець 10-15 хвилин, а великий - 15-20 хвилин при 250 градусах.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Запашна та корисна вечеря готова. Смачного!

Нагадаємо, крупна україінська торгова мережа "Сільпо" відновила продаж солі.

Головне