Today.ua

“Без охорони“: Володимир Зеленський зізнався, де буде навчатися його дочка після школи

Володимир Зеленський - не тільки президент України, а й батько двох дітей. У наступному році його дочка буде вступати до вищого навчального закладу. Глава держави розповів, до ВНЗ якої країни піде вчитися його спадкоємиця.

На сьогоднішній час Олександра закінчує навчання в елітній Новопечерський школі, вартість у якій обходиться батькам у кілька десятків тисяч гривень. За словами Володимира Зеленського, його дочка піде до ВНЗ України. Примітно те, що дівчинка виявляла бажання вчитися за кордоном, але вирішила підтримати батька.

"Тільки в Україні буде вчитися. Адже я президент України, а не іншої країни. Це моє бажання. Хоча я розумію, що їй буде нелегко. Якщо вона буде вчитися за кордоном, то вона може обійтися без охорони, їй було б так комфортніше" , - зазначив Володимир Зеленський.

Цікаво те, що раніше перша леді Олена Зеленська відзначала, що бажання вчитися в Україні дочка підтримує, але виходячи зі слів президента, Олександра все ж хотіла б виїхати за кордон.

За словами Володимира Зеленського, його донька хоче вчитися міжнародній економіки. Хоча, знаючи її характер, президент не впевнений, що Саша вже завтра не задумається про іншу професію.

У родині підростає ще одна дитина - 8-річний Кирило, який також навчається в елітній столичній школі.

Нагадаємо, Олена Зеленська в трендовому осінньому костюмі з вишивкою на рукавах зустрілася з першою леді Німеччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ