Бездрожжева паска готується всього за годину, випічка виходить пишною і дуже смачною. До складу такої випічки входить сир, який робить її корисною для здоров'я.
Паска без дріжджів за годину
Складові:
- 300 г сиру
- 3 яйця
- 180 г цукру
- 240 г борошна
- 70 г розм'якшеного вершкового масла
- 20 г ванільного цукру
- 15 г розпушувача для тіста
- 130 г сухофруктів
- Цедра половини лимона
- Дрібка солі
Для глазурі:
- 3 ст. л. згущеного молока
- 3 ст. л. сухого молока
Спосіб приготування:
Популярні зараз
В Україні статус “працездатності“ визначатиме незалежний експерт
Внутрішні переселенці з п'яти областей можуть отримати 700 доларів на освіту
МОН планує встановити європейські ціни на навчання в українських вишах
Сир подрібніть блендером або перетріть через сито, щоб продукт став однорідним і без грудочок. В окремій ємності збийте яйця з щіпкою солі, цукром, ванільним цукром до утворення пишної маси. Додайте розм'якшене вершкове масло та лимонну цедру. За допомогою міксера на низьких обертах збивайте яєчну масу, додаючи до неї частинами сир. Потім поступово, не припиняючи збивати масу, всипте борошно, змішане з розпушувачем. Коли тісто стане тягучим та липким, додайте сухофрукти. Форми для випікання змастіть олією, заповніть кожну дві третини тестом.
Випікайте в духовці за 170 градусів протягом 40-45 хвилин до готовності. Змішайте згущене та сухе молоко до отримання в'язкої маси. Покрийте молочною глазур'ю верхівки охолоджених бездрожжових пасок. Залишіть висихати.
Смачного!
Приготуйте також пишну паску в мікрохвильовій печі. Рецепт смачної великодньої випічки за 15 хвилин.