Today.ua

Бездрожжева паска з глазур'ю зі згущеного молока: рецепт смачної та корисної випічки до свят

Бездрожжева паска готується всього за годину, випічка виходить пишною і дуже смачною. До складу такої випічки входить сир, який робить її корисною для здоров'я.

Паска без дріжджів за годину

Складові:

Для глазурі:

Спосіб приготування:

Сир подрібніть блендером або перетріть через сито, щоб продукт став однорідним і без грудочок. В окремій ємності збийте яйця з щіпкою солі, цукром, ванільним цукром до утворення пишної маси. Додайте розм'якшене вершкове масло та лимонну цедру. За допомогою міксера на низьких обертах збивайте яєчну масу, додаючи до неї частинами сир. Потім поступово, не припиняючи збивати масу, всипте борошно, змішане з розпушувачем. Коли тісто стане тягучим та липким, додайте сухофрукти. Форми для випікання змастіть олією, заповніть кожну дві третини тестом.

Випікайте в духовці за 170 градусів протягом 40-45 хвилин до готовності. Змішайте згущене та сухе молоко до отримання в'язкої маси. Покрийте молочною глазур'ю верхівки охолоджених бездрожжових пасок. Залишіть висихати.

Смачного!

Приготуйте також пишну паску в мікрохвильовій печі. Рецепт смачної великодньої випічки за 15 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ