Бездрожжева паска готується всього за годину, випічка виходить пишною і дуже смачною. До складу такої випічки входить сир, який робить її корисною для здоров'я.
Паска без дріжджів за годину
Складові:
- 300 г сиру
- 3 яйця
- 180 г цукру
- 240 г борошна
- 70 г розм'якшеного вершкового масла
- 20 г ванільного цукру
- 15 г розпушувача для тіста
- 130 г сухофруктів
- Цедра половини лимона
- Дрібка солі
Для глазурі:
- 3 ст. л. згущеного молока
- 3 ст. л. сухого молока
Спосіб приготування:
Сир подрібніть блендером або перетріть через сито, щоб продукт став однорідним і без грудочок. В окремій ємності збийте яйця з щіпкою солі, цукром, ванільним цукром до утворення пишної маси. Додайте розм'якшене вершкове масло та лимонну цедру.
Випікайте в духовці за 170 градусів протягом 40-45 хвилин до готовності. Змішайте згущене та сухе молоко до отримання в'язкої маси. Покрийте молочною глазур'ю верхівки охолоджених бездрожжових пасок. Залишіть висихати.
Смачного!
Приготуйте також пишну паску в мікрохвильовій печі. Рецепт смачної великодньої випічки за 15 хвилин.