Today.ua

Білл Гейтс розлучається з дружиною після 27 років шлюбу

Один з найбагатших людей світу Білл Гейтс і його дружина Мелінда повідомили несподівані новини: пара вирішила розлучитися через 27 років шлюбу. За цей час закохані виростили трьох дітей і заснували благодійний фонд, який допомагає людям по всьому світу.

Співзасновник і колишній генеральний директор Microsoft в особистому акаунті в Твіттер повідомив, що його шлюб завершується розлученням через майже три десятки років.

"Після довгих роздумів і великої роботи над нашими відносинами ми прийняли рішення розірвати шлюб, - йдеться в заяві пари. - За ці 27 років ми виростили трьох неймовірних дітей і створили фонд, який працює у всьому світі, щоб всі люди могли вести здорове і продуктивне життя"

Також Мелінда і Білл Гейтс підкреслили, що, попри розрив, вони продовжать працювати над фондом, оскільки вірять, що можуть бути разом, але вже не як подружжя. Варто відзначити, це не перша знаменита пара, на відносини якої вплинула пандемія коронавірусу. У 2020 році після спалаху інфекції Білл Гейтс прийняв рішення покинути правління своєї компанії і приділити більше часу фонду разом з дружиною.

Примітно те, що в День всіх закоханих минулого року бізнесмен поділився з публікою спільною фотографією з дружиною, зазначивши, що не міг і мріяти про кращого партнера в своєму житті.

Про те, як поділять нажите майно експодружжя, поки невідомо. На сьогоднішній час Білл Гейтс стоїть четвертим в списку найбагатших людей світу відразу після Джеффа Безоса, Бернара Арно та Ілона Маска зі статком у 124 мільярди доларів. При цьому колишній генеральний директор Microsoft володіє 1,37 відсотка акцій компанії, які оцінюються в 26 мільярдів доларів, і нерухомістю по всьому світу. А на рахунку благодійного фонду Білла і Мелінди Гейтс, на сьогоднішній час, більш як 51 мільярд доларів і він вважається найбагатшою організацією в світі.

Нагадаємо, Ірина Білик розлучається з п'ятим чоловіком. Співачка знову стала ініціатором розриву відносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ