Today.ua

Богатирське здоров'я по гороскопу: які знаки Зодіаку рідко звертаються до лікаря

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку мають найміцніше здоров'я, і рідко потребують медичної допомоги.

Скорпіон

Людям, народженим під цим знаком, дійсно пощастило, адже у них від природи досить міцне здоров'я. Однак, незважаючи на це, вони постійно ризикують своїм здоров'ям, потрапляючи в складні ситуації. На щастя, майже завжди їм вдається виходити із ситуації неушкодженими. Але не потрібно думати, що це удача, ні. Вся справа в способі життя Скорпіонів і їх фізичній підготовці.

Діва

Напевно один з найздоровіших представників зодіакального кола. Дуже рідко, коли Діви стикаються з серйозними захворюваннями. А все завдяки тому, що ретельно прислухаються до свого організму. Як тільки у них щось заболить, Діви вживають необхідних дій. Також вони дбають про себе: правильно харчуються і займаються спортом.

Телець

Ось хто дійсно здоровий як бик, так це Телець. Люди, народжені під цим знаком, рідко стикаються з серйозними хворобами. А якщо вже їх здолала захворювання, то Тельці швидко поправляються, і в рідкісних випадках недуга набуває важкий характер.

Лев

Активні Леви бояться думки, що їм доведеться злягти, наприклад, з температурою. Народжені під цим знаком відрізняються фізичною силою і витривалістю. Навіть якщо вони люблять смачно поїсти, Леви намагаються віддавати перевагу корисній їжі.

Козеріг

Представники цього знаку дуже люблять стежити за здоров'ям. Можливість втратити працездатність і продуктивність під час хвороби - не для них. Козероги не переїдають. І якщо вони і не люблять активно займатися спортом, то завжди вважають за краще прогулюватися до роботи пішки і назад, а також намагаються не користуватися ліфтом.

Нагадаємо, астрологи назвали шість найбільш жадібних знаків Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ