Болгарський омлет “Міш-маш“: рецепт найсмачнішої страви з яєць з сиром і овочами

Автор: Шевченко Лилия

Болгарські господині готують для своїх домочадців або гостей смачний омлет-закуску "Міш-маш". Крім яєць в блюдо додають сир, томати, солодкий перець і зелень. Виходить дуже смачно, ароматно і для здоров'я корисно.

Болгарський омлет “Міш-маш“: рецепт найсмачнішої страви з яєць з сиром і овочами - today.ua

Болгарський омлет "Міш-маш"

Інгредієнти:

  • 4 курячих яйця
  • 1 солодкий болгарський перець
  • 1 середній помідор
  • 100 г будь-якого солоного сиру
  • 1 цибулина
  • 0,3 пучка зеленої цибулі
  • Зелень петрушки за смаком
  • Сіль і мелений перець за смаком
  • 2 ст. л. соняшникової олії

Спосіб приготування:

Для початку подрібніть цибулю і обсмажте на олії в розігрітій сковороді. Всипте нарізаний соломкою болгарський перець, продовжуйте обсмажувати протягом 4-5 хвилин.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Томат поріжте кубиками середнього розміру, перекладіть до цибулі з перцем, смажте ще кілька хвилин, постійно помішуючи. Потім всипте дрібно нарізану зелену цибулю і зелень петрушки, готуйте 3 хвилини. Болгарський омлет “Міш-маш“: рецепт найсмачнішої страви з яєць з сиром і овочами Сир натріть на тертці, всипте до овочів, протушкуйте все разом пару хвилин. В цей час збийте вінчиком яйця, залийте однорідною рідкою масою овочі з сиром. Посоліть і поперчіть за смаком. Накрийте кришкою, готуйте болгарський омлет на слабкому вогні хвилин 10.

Подавайте гарячим, з улюбленими соусами і салатом зі свіжих овочів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також ніжні і соковиті рибні котлети без цибулі та борошна нашвидкуруч. Рецепт дуже простий і швидкий.

Головне