Болгарські господині готують для своїх домочадців або гостей смачний омлет-закуску "Міш-маш". Крім яєць в блюдо додають сир, томати, солодкий перець і зелень. Виходить дуже смачно, ароматно і для здоров'я корисно.
Болгарський омлет "Міш-маш"
Інгредієнти:
- 4 курячих яйця
- 1 солодкий болгарський перець
- 1 середній помідор
- 100 г будь-якого солоного сиру
- 1 цибулина
- 0,3 пучка зеленої цибулі
- Зелень петрушки за смаком
- Сіль і мелений перець за смаком
- 2 ст. л. соняшникової олії
Спосіб приготування:
Для початку подрібніть цибулю і обсмажте на олії в розігрітій сковороді. Всипте нарізаний соломкою болгарський перець, продовжуйте обсмажувати протягом 4-5 хвилин.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Томат поріжте кубиками середнього розміру, перекладіть до цибулі з перцем, смажте ще кілька хвилин, постійно помішуючи. Потім всипте дрібно нарізану зелену цибулю і зелень петрушки, готуйте 3 хвилини. Сир натріть на тертці, всипте до овочів, протушкуйте все разом пару хвилин. В цей час збийте вінчиком яйця, залийте однорідною рідкою масою овочі з сиром. Посоліть і поперчіть за смаком. Накрийте кришкою, готуйте болгарський омлет на слабкому вогні хвилин 10.
Подавайте гарячим, з улюбленими соусами і салатом зі свіжих овочів.
Смачного!
Приготуйте також ніжні і соковиті рибні котлети без цибулі та борошна нашвидкуруч. Рецепт дуже простий і швидкий.