Today.ua

Болгарський омлет “Міш-маш“: рецепт найсмачнішої страви з яєць з сиром і овочами

Болгарські господині готують для своїх домочадців або гостей смачний омлет-закуску "Міш-маш". Крім яєць в блюдо додають сир, томати, солодкий перець і зелень. Виходить дуже смачно, ароматно і для здоров'я корисно.

Болгарський омлет "Міш-маш"

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Для початку подрібніть цибулю і обсмажте на олії в розігрітій сковороді. Всипте нарізаний соломкою болгарський перець, продовжуйте обсмажувати протягом 4-5 хвилин.

Томат поріжте кубиками середнього розміру, перекладіть до цибулі з перцем, смажте ще кілька хвилин, постійно помішуючи. Потім всипте дрібно нарізану зелену цибулю і зелень петрушки, готуйте 3 хвилини. Сир натріть на тертці, всипте до овочів, протушкуйте все разом пару хвилин. В цей час збийте вінчиком яйця, залийте однорідною рідкою масою овочі з сиром. Посоліть і поперчіть за смаком. Накрийте кришкою, готуйте болгарський омлет на слабкому вогні хвилин 10.

Подавайте гарячим, з улюбленими соусами і салатом зі свіжих овочів.

Смачного!

Приготуйте також ніжні і соковиті рибні котлети без цибулі та борошна нашвидкуруч. Рецепт дуже простий і швидкий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ