Борщ з квашеною капустою готується швидко і просто, але виходить дуже смачним, ароматним і корисним для здоров'я. Обов'язково порадуйте своїх домашніх ароматним і наваристим обідом.
Борщ з квашеною капустою
Інгредієнти:
- 0,5 кг яловичини
- 1 буряк
- 220 г квашеної капусти
- 3 картоплі
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 ст. л. томатної пасти
- 1 ч. Л. оцту
- 1 лавровий лист
- Сіль і чорний перець горошком за смаком
Спосіб приготування:
Яловичину наріжте великим шматком, залийте двома літрами води і поставте варитися до готовності. В кінці додайте сіль за смаком. На соняшниковій олії обсмажте дрібно нарізані цибулю, моркву і буряк, додаючи їх по черзі. В кінці влийте оцет. Окремо на олії обсмажте промиту квашену капусту, додайте томатну пасту, 4-5 ложок бульйону з каструлі і тушкуйте сім хвилин під кришкою.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
У киплячий бульйон всипте нарізаний соломкою картоплю, варіть 10-12 хвилин. Додайте обсмажені цибулю з морквою і буряком, тушковану капусту. Приправте спеціями. Подавайте борщ з квашеною капустою зі сметаною і рубаною зеленню.
Смачного!
Приготуйте також квашену капусту без оцту. За цим рецептом салат буде готовий через три дні.