Today.ua

Брітні Спірс потрапила до об'єктивів папараці в Мексиці: як виглядає співачка після нервового зриву

Брітні Спірс вирушила у подорож до Мексики, проте без свого чоловіка. Вже давно подейкують, що співачка та модель на межі розлучення.

Довгий час американська виконавиця не публікувала нових фото та відео. Шанувальники почали переживати, чи не потрапила зірка під чиюсь залежність знову. Вони не вірили, що дивні публікації в Мережі – справа рук Брітні Спірс. Дехто навіть запитав, а чи жива взагалі артистка.

Як зараз виглядає Брітні Спірс?

Із зіркою все гаразд. Вона жива та здорова. Днями вона потрапила до об'єктивів папараці в Мексиці. У відпустку співачка вирушила разом зі своїм другом та давнім агентом Кейдом Хадсоном на своєму приватному літаку.

Провівши 13 років під опікою батька, після нервового зриву через розставання з другим чоловіком, Брітні Спірс надолужує втрачене.

В об'єктиви папараці зірка потрапила, прямуючи на пляж. 41-річна зірка одягла короткі білі шорти, яскраву блузу в квітковий принт, зручні ляпанці, класичні окуляри-крапельки в білій оправі, і взяла із собою солом'яний капелюшок.

Брітні Спірс на межі розлучення

Невідомо, де зараз є чоловік зірки, 29-річний актор, модель Сем Асгарі. У Мережі з'явилися чутки, що шлюб пари тримається на волосині.

"Щось пішло не так, - заявив інсайдер, наближений до Брітні Спірс. - Брітні все ще злиться і засмучується через те, як з нею поводилися всі ці роки, і часто зганяє зло на Семі. Це робить величезний вплив на їх шлюб, який висить на волосині. У неї були кризові переговори з друзями, і вона дуже засмучена. Усі зійшлися на думці, поки вона не вирішить свої проблеми, спроби налагодити стосунки марні".

Нагадаємо, Джіні з "Гаррі Поттера" вперше показала свою весільну сукню, якій понад 100 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ