Today.ua

Брітні Спірс зробила щеплення від коронавірусу і розповіла про свої відчуття

Брітні Спірс розповіла про свої враження після вакцинації від коронавірусної інфекції, яка практично зупинила життя всіх жителів планети. Артистка розвіяла міф про те, що вакцина викликає неприємні відчуття.

В особистому акаунті в Інстаграм відома американська співачка Брітні Спірс опублікувала відео. Зірка з'явилася в кадрі в джинсах і рожевій блузі разом зі своїм молодим бойфрендом - 27-річним фітнес-тренером Семом Асгарі. Популярна у 2000-х артистка разом з коханим, швидше за все за свій рахунок, зробили щеплення від коронавірусу і поділилися враженнями. У ролику зірка розповіла, що зовсім нічого не відчула, не дивлячись на заяви інших людей про те, що вакцина викликає неприємні відчуття.

"Зробила вакцину від коронавірусу! Відмінний результат. Дай п'ять ... Я нічого не відчула", - поділилася новинами з підписниками артистка.

У відео Брітні Спірс розповіла, що відчуває себе відмінно, закликаючи прихильників не боятися і вакцинуватися від вірусу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

Все більше і більше відомих людей роблять собі щеплення від коронавірусної інфекції. Вони діляться своїми враженнями зі своїми фанатами, намагаючись змінити ставлення людей до вакцин. Вважається, що карантин закінчиться тільки після того, як всі люди отримають вакцину або перехворіють на Covid-19.

Нагадаємо, Ектор з "МастерШеф" розповів, що його мама в силу віку отримала щеплення від коронавірусу однією з перших. Ресторатор з Колумбії розповів, як відчуває себе його мама після вакцинації від коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ