Танутиме у роті: секретний рецепт приготування ідеального сала

Сало – улюблений продукт, певно, кожного українця. Його обов'язково їдять із борщем, використовують як закуску і просто з хлібом. Щоб сало вийшло ніжним і тануло в роті, потрібно правильно його засолити. А це може не кожен. Ми розкрили секретний рецепт виготовлення ідеального сала.

Танутиме у роті: секретний рецепт приготування ідеального сала - today.ua

Складові:

  • Сало – кілограм
  • Вода – 0,5 літра
  • Часник – 5 часточок
  • Сіль – 4 ст. л.
  • Запашний перець – 0,5 ст. л.
  • Чорний перець – 1/4 ч. л.
  • Лавровий лист – 2-3 листочки
  • Улюблені прянощі на смак (паприка, італійські трави, чилі)

Спосіб приготування:

Танутиме у роті: секретний рецепт приготування ідеального сала

  1. Сало розділяємо на шматочки, щоб його було зручно використовувати та діставати з морозилки, коли знадобиться.
  2. У воду додаємо сіль, запашний та чорний перець – трохи нагріваємо, щоб розчинилася сіль.
  3. У пластиковий контейнер викладаємо сало, розкидаємо розрізаний навпіл часник, висипаємо спеції. Додаємо маринад.
  4. Накриваємо контейнер кришкою і даємо йому настоятися кілька годин за кімнатної температури. Коли весь вміст охолоне, прибираємо сало на 72 години в холодильник.
  5. Потім шматочки загортаємо в харчову плівку та зберігаємо у морозилці.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам спробувати приготувати ледачі голубці в сковороді - головний секрет швидкої та смачної страви на обід.