Today.ua

“Було дуже складно“: Юрій Горбунов вперше розповів, як зробив пропозицію Каті Осадчій

Юрій Горбунов та Катя Осадча зараз зайняті на зйомках нового сезону вокального проєкту "Голос країни". Зіркове подружжя познайомилося на телебаченні, дуже багато часу проводять разом - і на роботі, і вдома, і все ще безтями один від одного.

За лаштунками зйомок 12-го сезону пісенного шоу український шоумен вперше розповів, як зробив пропозицію руки та серця своїй коханій – незмінній ведучій програми "Світське життя". Як зазначив Юрій Горбунов, справа була в Одесі і він боявся, як на його слова відреагує кохана. Тепер ми знаємо, що все пройшло добре, і тепер пара виховує двох дітей, але тоді ведучому було боязно.

"Я свого часу робив пропозицію Каті в Одесі, і для мене це було дуже складно, оскільки я не знав, як вона відреагує. Вона відповіла "так", але це був дуже хвилюючий момент. Для жінок це дуже важливий момент. Він має значення, і каже, що чоловік нічого не боїться і на весь світ може опуститися на коліно та запропонувати руку та серце”, - розповів Юрій Горбунов.

Закохані приховували свої стосунки протягом 5 років, зігравши весілля 3 лютого 2017 року. Їхня перша спільна дитина народилася через рік, а друга дитина – у серпні 2021 року.

Нагадаємо, Катя Осадча зачарувала парним вбранням у вишиванках із 4-місячним сином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ