Швидкі котлети з курячого фаршу “по-одеськи“: рецепт соковитої та ніжної страви для всієї родини

Автор: Шевченко Лилия

Котлети з курки "по-одеськи" готуються нашвидкуруч і з найпростіших продуктів. Однак завжди виходять соковитими, ніжними та дуже смачними.

Швидкі котлети з курячого фаршу “по-одеськи“: рецепт соковитої та ніжної страви для всієї родини - today.ua

Котлети з курячого фаршу "по-одеськи"

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого м'яса
  • 200 мл свіжого молока
  • 2 цибулини
  • 2 яйця
  • 100 г черствого хліба чи сухарів
  • 1 головка часнику
  • 1,5 ч. л. солі
  • 1 ч. л. меленого чорного перцю
  • 4 ст. л. борошна
  • Соняшникова олія для смаження

Спосіб приготування:

черствий хліб залити молоком і залишити на півгодини. Тим часом дрібно поріжте цибулю та часник. Куряче м'ясо пропустіть через м'ясорубку разом із подрібненою цибулею та часником. Швидкі котлети з курячого фаршу “по-одеськи“: рецепт соковитої та ніжної страви для всієї родини Додайте до м'яса віджатий від молока хліб, вбийте яйця, приправте до смаку сіллю та перцем. Ретельно перемішайте котлетний фарш до однорідності, кілька разів добре відбийте. Перекладіть фарш у чисту миску, накрийте харчовою плівкою та поставте в холодильник на пару годин.

Популярні зараз

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS

Потім сформуйте із охолодженої маси плоскі круглі або овальні котлети. Кожну котлету обваляйте з усіх боків у борошні, смажте на сковороді з розігрітою олією по 6-7 хвилин з двох сторін.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також смачні та ніжні котлети "по-київськи" з курячого м'яса у духовці. Простий рецепт вишуканої страви.