Швидкий і ситний перекус із хліба та консервованого тунця

Автор: Анастасия Березовская

З початку війни багато українців намагалися закупити якнайбільше продуктів, що не псуються, та консервів. Звичайно ж, консервований тунець – один із найпопулярніших товарів тривалого зберігання. Пропонуємо вам простий і швидкий рецепт ситного перекусу, який сподобається всім.

Швидкий і ситний перекус із хліба та консервованого тунця - today.ua

Гарячі бутерброди з тунцем та цибулею, для приготування яких використовується і рідина з консервів, виходять дуже соковитими та ситними. Вживати закуску можна відразу, але вона не менш смачна і після остигання.

Інгредієнти:

  • батон
  • консервований тунець – 2 банки
  • цибулина
  • спеції – на смак
  • 100 г твердого сиру

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  1. Нарізаємо цибулю і з'єднуємо її з консервованим тунцем, виливаємо туди ж рідину з консервів.
  2. Нарізаємо хліб або батон, обсмажуємо з одного боку до золотистого кольору та перевертаємо на інший бік.
  3. Викладаємо тунець та цибулю, присипаємо твердим сиром.
  4. Готувати під кришкою до розплавлення сиру.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово!

Пропонуємо вам також спробувати смачний обід з консервів – рецепт наваристого супу з квасолі.

Головне