З початку війни багато українців намагалися закупити якнайбільше продуктів, що не псуються, та консервів. Звичайно ж, консервований тунець – один із найпопулярніших товарів тривалого зберігання. Пропонуємо вам простий і швидкий рецепт ситного перекусу, який сподобається всім.
Гарячі бутерброди з тунцем та цибулею, для приготування яких використовується і рідина з консервів, виходять дуже соковитими та ситними. Вживати закуску можна відразу, але вона не менш смачна і після остигання.
Інгредієнти:
- батон
- консервований тунець – 2 банки
- цибулина
- спеції – на смак
- 100 г твердого сиру
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- Нарізаємо цибулю і з'єднуємо її з консервованим тунцем, виливаємо туди ж рідину з консервів.
- Нарізаємо хліб або батон, обсмажуємо з одного боку до золотистого кольору та перевертаємо на інший бік.
- Викладаємо тунець та цибулю, присипаємо твердим сиром.
- Готувати під кришкою до розплавлення сиру.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Готово!
Пропонуємо вам також спробувати смачний обід з консервів – рецепт наваристого супу з квасолі.