Today.ua

Швидкий і ситний перекус із хліба та консервованого тунця

З початку війни багато українців намагалися закупити якнайбільше продуктів, що не псуються, та консервів. Звичайно ж, консервований тунець – один із найпопулярніших товарів тривалого зберігання. Пропонуємо вам простий і швидкий рецепт ситного перекусу, який сподобається всім.

Гарячі бутерброди з тунцем та цибулею, для приготування яких використовується і рідина з консервів, виходять дуже соковитими та ситними. Вживати закуску можна відразу, але вона не менш смачна і після остигання.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо цибулю і з'єднуємо її з консервованим тунцем, виливаємо туди ж рідину з консервів.
  2. Нарізаємо хліб або батон, обсмажуємо з одного боку до золотистого кольору та перевертаємо на інший бік.
  3. Викладаємо тунець та цибулю, присипаємо твердим сиром.
  4. Готувати під кришкою до розплавлення сиру.

Готово!

Пропонуємо вам також спробувати смачний обід з консервів – рецепт наваристого супу з квасолі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ