У період війни (досі складно повірити в ці слова!) важливо мати про запас кілька простих рецептів, тому що на приготування хитромудрих складних страв немає, не те що часу, а найчастіше продуктів. Пропонуємо вам спробувати приготувати пиріжки з капустою в духовці - на все потрібно 20 хвилин.
Швидкий рецепт пиріжків з капустою без яєць та вистоювання тіста - рецепт
Інгредієнти:
- 500 г борошна
- 380 мл кефіру кімнатної температури
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. соди
- Половина капусти
- 8 шт печериць (можна без них)
- 1 ч. л. томатної пасти
- 3 цибулини
- Сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Змішуємо кефір із содою і залишаємо на три хвилини. Борошно із сіллю змішуємо з кефіром і замішуємо тісто доти, доки воно перестане липнути до рук. Залишаємо під плівкою на 20 хвилин - за цей час приготується начинка.
- Дрібно нарізану цибулю обсмажити до золотистого кольору, додати печериці, томатну пасту, сіль та перець – тушкувати 15 хвилин. Додаємо капусту та готуємо ще 30 хвилин.
- На застелений пергаментом лист викладаємо сформовані пиріжки і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин.
Готово!
Раніше ми пропонували дві прості страви, які можна приготувати з черствого хліба під час війни.