Приготувати смачний, ніжний і ароматний шашлик зі свинини вдається не всім і не завжди. Шеф-кухарі поділилися секретним маринадом, який ніколи не підведе і прискорить процес маринування м'яса.
Шашлик зі свинини з секретним маринадом
Інгредієнти:
- 1,5 кг свинини (шия)
- 5 цибулин
- 4 солодких болгарських перцю
- 8 ст. л. столового оцту
- 5 ст. л. цукру
- 1,5 - 2 ст. л. солі
- 2 ч. л. чорного меленого перцю
Спосіб приготування:
М'ясо поріжте порційними шматочками, додайте сіль і мелений перець, посипте цукром та полийте оцтом. Лук наріжте тонкими кільцями і додайте до м'яса. Перемішайте, залиште маринуватися 3-4 години в холодному місці. За цей час шматочки свинини повністю вберуть маринад, придбають ніжність, апетитний смак і аромат.
Популярні зараз
Військовий аналітик помітив цікаву деталь у новому відео Путіна: “Не може поворухнути руками“
Україна значно випередила Європу в затратах на оренду житла, - ЛУН
Поріжте кільцями болгарський перець, наколіть на шампури шматочки свинини, чергуючи їх з цибулею та перцем. Смажте шашлик зі свинини над розжареним вугіллям на мангалі до готовності. Подавайте гарячим.
Смачного!
Приготуйте також хрусткі мариновані кабачки. Ароматну закуску можна взяти з собою на природу, вона відмінно доповнить шашлик.