Today.ua

Швидкий шашлик зі свинини: рецепт маринаду, який ніколи не підведе

Приготувати смачний, ніжний і ароматний шашлик зі свинини вдається не всім і не завжди. Шеф-кухарі поділилися секретним маринадом, який ніколи не підведе і прискорить процес маринування м'яса.

Шашлик зі свинини з секретним маринадом

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

М'ясо поріжте порційними шматочками, додайте сіль і мелений перець, посипте цукром та полийте оцтом. Лук наріжте тонкими кільцями і додайте до м'яса. Перемішайте, залиште маринуватися 3-4 години в холодному місці. За цей час шматочки свинини повністю вберуть маринад, придбають ніжність, апетитний смак і аромат.

Поріжте кільцями болгарський перець, наколіть на шампури шматочки свинини, чергуючи їх з цибулею та перцем. Смажте шашлик зі свинини над розжареним вугіллям на мангалі до готовності. Подавайте гарячим.

Смачного!

Приготуйте також хрусткі мариновані кабачки. Ароматну закуску можна взяти з собою на природу, вона відмінно доповнить шашлик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ