Today.ua

Колишня дружина Узелкова роздяглася заради красивого фото

Марина Боржемська вразила своїх численних шанувальників новою фотографією. У нюдовому боді колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова похвалилася розкішною фігурою, якій можна тільки позаздрити.

В'ячеслав Узелков та Марина Боржемская завершили стосунки на початку 2019 року. Розлучення було важким, не тільки для дітей, але і самих спортсменів, адже здавалося, що в їхньому шлюбі все чудово - успішна кар'єра, популярність і прекрасні син і дочка.

Зірці шоу "Зважені та щасливі" довелося починати своє життя заново і турбуватися про те, як підняти дітей на ноги. Фітнес-тренер продовжує активно займатися з клієнтками і запускає різні проєкти по схудненню.

В особистому акаунті в Інстаграм колишня дружина Узелкова опублікувала чудове фото. У кадрі Марина Боржемська постала в нюдовому боді, похвалившись стрункими ногами, красивою шкірою без вад, плоским животом і пружними грудьми.

"Жіночність та турбота про себе, любов до свого тіла і робота над своїм внутрішнім Я - запорука правильного підходу до змін. Важливо щодня намагатися, щоб побачити правильні результати. Адже коли жінка здорова і радісна, всі близькі навколо щасливі. Вона передає тепло на все, що її оточує", - зазначила спортсменка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Боржемская Марина (@ uzelkova.marina)

Підписники не змогли пройти повз, обсипавши Марину безліччю компліментів.

Нагадаємо, В'ячеслав Узелков розповів про непрості стосунки з дітьми після гучного розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ