Today.ua

Колишній чоловік Ані Лорак показав перші фото з коханою з весілля

Після розлучення особисте життя Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу опинилося в центрі уваги. В розлученні пари звинувачують бізнесмена, який не дотримав обіцянку бути вірним, поки співачка займалася своєю кар'єрою. Незабаром після підписання документів стало відомо, що у турка є молода коханка.

З візажистом з Києва Налчаджиоглу зустрічався десь близько року, проте нещодавно з'явилися повідомлення, що закохані завершили стосунки. Але, мабуть, так і не змогли один без одного, бо Мурат і Лілія знову зійшлися. Спочатку парочка погуляла на весіллі спільного друга у Львові, а зараз разом вирушили до Туреччини на весілля племінниці бізнесмена.

Колишній чоловік Ані Лорак поділився з шанувальниками в особистому акаунті в Інстаграм-сторіз першими кадрами зі свята. Для заходу турок обрав світлі брюки і білу сорочку в дрібний малюнок. 25-річна Лілія виглядала надзвичайно у червоній сукні на тонких бретельках. Образ дівчина завершила блискучим кольє, зробила волосся ідеально гладким, а в макіяжі акцентувала на губах за допомогою червоної помади. Те, що колишній чоловік Ані Лорак привіз свою дівчину на таке велике сімейне свято, говорить багато про що. Шанувальники не сумніваються, що Мурат незабаром і сам одружується з Лілією. Нагадаємо, Ані Лорак і Сергій Лазарєв розкрили правду про свої стосунки: "Дочекалися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ