Today.ua

Колишній чоловік Ані Лорак прилетів до Москви напередодні дня народження дочки

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу готуються відсвяткувати день народження їх єдиної спільної дочки. Заради цієї події, за тиждень до свята, бізнесмен прилетів до Москви, щоб побачитися зі спадкоємицею.

У Інстаграм-сторіз український бізнесмен турецького походження опублікував спільні кадри з дочкою, зняті в машині. Мурат, що недавно відпустив бороду, зображений в сонцезахисних окулярах, обіймаючи Софію, яка широко посміхається в камеру і тримає в руках іграшку, напевно подаровану батьком.

Колишній чоловік Ані Лорак прилетів до Москви, де живе і працює українська співачка, щоб побачити спадкоємицю і провести час разом. До того ж повним ходом йдуть приготування до святкування 10-го дня народження дівчинки. Не виключено, що виконавиця влаштує велике свято, куди будуть запрошені її хороші друзі з дітьми. Зокрема вечірка точно не обійдеться без Сергія Лазарєва і Філіпа Кіркорова - хрещеного батька Софії. До слова, Ані Лорак з дочкою - завсідники на святах попкороля російської естради.

Швидше за все Мурат залишиться в Москві до дня Х, щоб привітати дочку. Бізнесмен дуже часто літає в Росію, щоб побачитися зі спадкоємицею. Вони живуть разом в готелі, номер в якому знімає ексчоловік Ані Лорак, гуляють, розважаються і сидять в ресторанах. Зовсім недавно з'явилися чутки, що Ані Лорак і Мурат відновлюють відносини. На одній з вечірок їх зняли в обіймах.

Нагадаємо, роздягнена Ані Лорак звела з розуму фанатів апетитними формами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ