Today.ua

Колишній чоловік Ані Лорак зробив два нові тату після заручин із молодою українкою

Колишній чоловік Ані Лорак набив собі два нових татуювання незабаром після того, як стало відомо про його заручини з 25-річною дівчиною-візажистом із Києва. Тепер обидві руки турецького бізнесмена в зоні передпліччя прикрашають два написи – один англійською, а другий російською.

"Ніколи не здавайтеся", — саме ця фраза стала гаслом у житті Мурата Налчаджиоглу, якому після розлучення з українською співачкою Ані Лорак довелося наново розпочинати свій бізнес. Зараз він керує невеликою фармацевтичною компанією, і щодня каже своїм підписникам, що не час здаватися.

"Бережи себе!" - прикрашає напис другу руку Мурата. З Ані Лорак турок розлучився 31 грудня 2019 року. Виконавиця пішла від чоловіка, оскільки його викрили в зраді. У пари є спільна дочка – 10-річна Софія, заради якої ексзакохані підтримують добрі стосунки. Вони зустрічаються на спільних вечірках та їх навіть стали підозрювати у відновленні стосунків. Але все-таки Мурат Налчаджиоглу має серйозні стосунки із молодою дівчиною з Києва, якій він зробив пропозицію восени 2021 року.

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак поділився рідкісним фото з нареченою біля святкової ялинки: "Ти був чудовий".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ