Today.ua

Колишній чоловік Ані Лорак влаштував для коханої незабутній романтичний вечір

Колишній чоловік Ані Лорак повністю занурився в нові відносини. Для коханої бізнесмен влаштував незабутню романтичну вечерю у своїй квартирі в українській столиці. Мурат особисто приготував пасту з морепродуктами, а його обраниця похвалилася результатом.

Незабаром після розлучення з Ані Лорак 31 грудня 2019 року Мурат Налчаджиоглу почав зустрічатися з візажисткою Лілією, у якій є маленька дочка. Вчора турецький бізнесмен влаштував для коханої романтичний вечір. Екс-чоловік успішної співачки приготував пасту з тигровими креветками для своєї молодої обраниці.

У період, коли Ані Лорак знаходилася в Києві з несподіваним візитом, її колишній чоловік вирішив зробити приємне новій дівчині та показав приватну частину свого життя в соціальних мережах.

У Інстаграм-сторіз закохані похвалилися тим, як вони разом працювали на кухні. Лілія також показала підписникам шматочок двоповерхової квартири Мурата в Києві та інтер'єр.

«Обожнюю, коли він готує. Думаю, дівчатка мене зрозуміють», - підписала відео дівчина.

Як справжній джентльмен Мурат подарував коханій квіти та підготував найкраще вино. Також на відео потрапили запальні танці колишнього чоловіка Ані Лорак, опубліковані в сторіз.

Мабуть, Мурату і Лілії дуже добре разом, бо вони проводять дуже багато часу разом і навіть побували в романтичній подорожі на батьківщину Налчаджиоглу. Закохані намагаються не звертати уваги на критику і будь-які випади шанувальників Ані Лорак.

«У Мурата всі дівчата виглядають як сестри - близнюки! Чи не дратує бути черговою?», «Чому б не помиритися з Кароліною? Ех Мурат Мурат», «Не понять..чому чоловіки розпусники, зраджують своїх красивих, дружин..на інших! Де кохання і відданість ..», - можна побачити в коментарях під публікаціями Лілії в Інстаграм.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Murat Nalcacioglu (@muratnalca)

Нагадаємо, до Києва також повернулася Ані Лорак. Співачка поділилася з фанатами новою фотографією, показавши кардинальну зміну іміджу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ