Today.ua

Наталя Могилевська втратила кілька шуб і дороге вбрання

Наталя Могилевська згадала своє заміжнє життя і розповіла про інцидент, який трапився напередодні візиту на прийом до президента.

Успішна українська співачка була двічі заміжня: рік за бізнесменом Дмитром Чалим, і 5 років за бізнесменом Єгором Долініним, з яким разом виховувала падчерок.

Так ось саме за час шлюбу з другим чоловіком і стався курйозний інцидент, про який Наталя Могилевська розповіла.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталя Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Під час зйомок шоу «Новорічна ніч на каналі «Україна» артистка дала інтерв'ю журналістам, розповівши потішну історію про те, як вона втратила дві шуби та кілька дорогих нарядів. Разом з чоловіком і його трьома дочками Наталя Могилевська збиралася до «тодішнього президента» на прийом. Співачка хотіла нарядити своїх падчерок, а тому приготувала для них розкішні вбрання - «діамантові сукні й красівенні шуби», як висловилася зірка.

Але дівчаткам навіть не вдалося їх приміряти. Склала наряди Могилевська в «чорний кульок», який чоловік переплутав зі сміттям і викинув в бак. Коли зоряне сімейство схаменулося і кинулося на пошуки речей, смітник вже був порожній.

За останній час імідж виконавиці серйозно змінився. Наталя Могилевська не тільки стала блондинкою, а й пішла на експерименти в музичній творчості. Нещодавно артистка випустила кліп, в якому запалила в компанії з тіктокерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ