Чорний чай небезпечно пити під час їжі: як популярний напій впливає на обмін речовин в організмі

Автор: Шевченко Лилия

Запивати їжу або випивати чашку чорного чаю відразу після обіду в жодному разі не можна. Популярний напій корисно пити лише у проміжках між їжею та в обмеженій кількості. В іншому випадку, в організмі починаються негативні процеси, які загрожують виникненням цілого ряду небезпечних захворювань.

Чорний чай небезпечно пити під час їжі: як популярний напій впливає на обмін речовин в організмі - today.ua

Свіжозаварений чорний чай – смачний і корисний напій, проте пити його можна лише за годину до або через годину після їди. У цьому випадку чашка ароматного чаю сприятиме зміцненню та очищенню стінок судин від шлаків, виведе токсини та радіонукліди з організму, заспокоїть нервову систему.

Для отримання користі на день медики рекомендують випивати по одній-дві чашки чорного чаю в проміжках між основними прийомами їжі. Крім корисних компонентів у чорному чаї містяться речовини, які перешкоджають в організмі процесу засвоєння вітамінів та мінералів із продуктів харчування.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Зловживання чаєм може призвести до дефіциту багатьох корисних речовин, які життєво необхідні для нормальної роботи всіх органів та систем в організмі. Чорний чай небезпечно пити під час їжі: як популярний напій впливає на обмін речовин в організмі Після легкого сніданку, обіду або вечері чашку свіжозавареного чорного чаю можна випити через 30 хвилин. Але тільки в тому випадку, якщо страви не містили повноцінних білків. Наприклад, після м'ясних та рибних страв чай можна пити лише за годину.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Дізнайтеся також, чому зелений чай є небезпечним для здоров'я жінок. Як правильно заварювати та пити популярний дієтичний напій?

Головне