Запивати їжу або випивати чашку чорного чаю відразу після обіду в жодному разі не можна. Популярний напій корисно пити лише у проміжках між їжею та в обмеженій кількості. В іншому випадку, в організмі починаються негативні процеси, які загрожують виникненням цілого ряду небезпечних захворювань.
Свіжозаварений чорний чай – смачний і корисний напій, проте пити його можна лише за годину до або через годину після їди. У цьому випадку чашка ароматного чаю сприятиме зміцненню та очищенню стінок судин від шлаків, виведе токсини та радіонукліди з організму, заспокоїть нервову систему.
Для отримання користі на день медики рекомендують випивати по одній-дві чашки чорного чаю в проміжках між основними прийомами їжі. Крім корисних компонентів у чорному чаї містяться речовини, які перешкоджають в організмі процесу засвоєння вітамінів та мінералів із продуктів харчування.
Зловживання чаєм може призвести до дефіциту багатьох корисних речовин, які життєво необхідні для нормальної роботи всіх органів та систем в організмі. Після легкого сніданку, обіду або вечері чашку свіжозавареного чорного чаю можна випити через 30 хвилин. Але тільки в тому випадку, якщо страви не містили повноцінних білків. Наприклад, після м'ясних та рибних страв чай можна пити лише за годину.
Популярні зараз
В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів
Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати
В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат
В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон
Дізнайтеся також, чому зелений чай є небезпечним для здоров'я жінок. Як правильно заварювати та пити популярний дієтичний напій?