Today.ua

Чотири найкращі святкові зачіски на довге та середнє волосся

Стилісти назвали найкращі і найстильніші зачіски на будь-який урочистий випадок 2021: весілля, випускний або день народження. На їх укладку не знадобиться багато сил, умінь і часу.

Хвіст Жасмин

Всім ми пам'ятаємо зачіску Жасмин з мультфільму "Аладін", і багато дівчатка хотіли її повторити. Якщо у вас довге або середнє волосся, то це цілком можливо. Зберіть волосся в тугий хвіст на маківці або потилиці, по всій довжині волосся на певній відстані зав'яжіть резинки, трохи випустивши волосся для об'єму.

Пляжні хвилі із заколками

Шпильки зараз в моді, а тому їх використання для прикраси зачіски тільки вітаються. Підкрутіть волосся, надавши йому максимально природної волнистості. З одного боку заколіть волосся біля скроні декількома невидимками.

Передні пасма від обличчя

Приберіть передні пасма від обличчя назад, закріпивши їх шпилькою або заплітаючи в косичку. Така зачіска дозволить відкрити обличчя і шию, підкресливши крихкість і жіночність. Найкраще до такої зачіски підійде або ніжний природний макіяж, або в стилі Золотого Голлівуду: стрілки, золоті тіні і яскраво-червоні губи.

Вінок з коси

Зачіска в стилі Юлії Тимошенко буде дуже виграшно виглядатиме на урочистому заході. Зачіску можна прикрасити стрічками або гумками. Під таку зачіску краще обрати сукню з відкритими плечима або квадратним вирізом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від justine marjan (@justinemarjan)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vintage Style Guide ?? (@ s.nova.vintage)

Нагадаємо, названі наймодніші зачіски на літо 2021: ретро-каскад, флоб і мікробоб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ