Today.ua

Чотири розлучниці за знаком Зодіаку, які без докорів сумління зруйнують чужу сім'ю

Як відомо, у відносинах третій зайвий. І без того будувати міцні відносини важко, а коли в них з'являється хтось ще, це практично неможливо. Серед усіх знаків Зодіаку, є чотири представниці, що не подивляться на те, що у чоловіка є сім'я, дружина і діти, вони зроблять все, щоб зруйнувати його шлюб. Хто ж ці розлучниці по гороскопу?

Розлучниці за знаком Зодіаку

Овен

Представниці цього вогняного знаку здатні лише подивитися на чоловіка, сказати йому пару ласкавих і поманити пальчиком, як він побіжить за нею як песик. Заради жінки-Овна чоловік готовий кинути свою сім'ю, попри щасливо прожиті роки в шлюбі, не дивлячись на маленьких дітей та інше. Чоловіки, що занудьгували від рутини і побуту, відчувають себе живими поруч з пристрасною жінкою-Овном.

Близнюки

Повітряні і легкі представниці цього знака дуже приваблюють чоловіків, яким уже приївся побут і сімейне життя. Якщо жінка, народжена під цим знаком, щось поставила собі за мету, її вже ніщо не зупинить. Цікаво також і те, що розрушивши чужий шлюб, вона зробить все, щоб з нею не сталося того ж самого.

Лев

Народжена під цим знаком жінка здатна заполучити будь-якого чоловіка, якого захоче. Представники сильної статі падають перед нею штабелями через її вогняний характер, яскраву натуру і позитивний настрой. Їх ніщо не зупинить перед метою, навіть наявність дітей в сім'ї.

Риби

Представниці цього знаку дуже милі і спокійні особистості. Вони готові влізти в чужу сім'ю, тільки якщо дійсно покохають. Щоб увести чоловіка з сім'ї, вони готові піти на все, скористатися будь-якими методами, і почуття провини їх не мучитиме.

Нагадаємо, астрологи назвали п'ять найуспішніших жінок за знаком Зодіаку, яким супроводжують зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ