Today.ua

Чотири меркантильні жінки за знаком Зодіаку, які шукають багатих наречених

З дитинства нам вселяють, що з милим і рай в курені, проте цими казками не проймеш чотирьох представниць зодіакального кола. За словами астрологів, жінки деяких знаків Зодіаку переконані, що немає щастя без товстого гаманця, і готові віддати все, щоб вигідно вийти заміж.

Меркантильні жінки за знаком Зодіаку

Телець

Представниці цього знаку Зодіаку, за словами астрологів, напевно, найбільш меркантильні з усіх. Вони готові кинути чоловіка і дітей, якщо будуть не задоволені своїм життям, і у них з'явиться шанс впасти в обійми більш заможного чоловіка.

Близнюки

Точно так же, як і Тельці, жінки-Близнюки готові кинути все і відразу, якщо на горизонті з'явиться людина, здатна задовольнити всі матеріальні потреби. Мріючи про краще життя, представниці цього знака Зодіаку постійно знаходяться в пошуку більш вигідної партії.

Скорпіон

Пристрасні, хитрі, жадібні жінки-Скорпіони не соромляться того, що хочуть від життя все. Більш того, знайшовши багатшого чоловіка, вона звинуватить у всьому свого колишнього, який не спромігся перетрудиться і влаштувати їй хороше життя. Також не виключено, що її нового обранця спіткає та ж доля, адже завжди знайдеться людина з гаманцем товстіший.

Водолій

Представниці цього знаку Зодіаку дуже швидко втомлюються від постійного ниття свого чоловіка, який звинувачує в своїх бідах всіх, крім самого себе. Не страждаючи докорами сумління, жінка-Водолій може легко кинути свого партнера, якщо у неї з'явився шанс завоювати заможного чоловіка. Народжені під цим знаком представниці прекрасної статі впевнені, що народжені для розкоші і комфорту, а похмура рутина і постійна економія - це не про них.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири найвірніших партнера по знаку Зодіаку, шлюб з якими буде дуже міцним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ