Today.ua

Чотири найзліші свекрухи по знаку Зодіака

Зустрічаються свекрухи, які категорично не підтримують вибір сина і не приймають невістку в сім'ю. Астрологи кажуть, що багато в чому в цих ситуаціях винні зірки. Саме знак Зодіаку, під яким народилася жінка, впливає на те, якою вона буде свекрухою.

Рак

Жінки цього знака Зодіаку дуже прив'язані до своїх синів, тому довірити долю свого улюбленця чужій дівчині не можуть. Свекруха-Рак після весілля сина продовжує його опікати, вона може заявитися в дім молодят, перевірити порядок, наявність домашньої їжі в холодильнику, переглянути шкарпетки та білизну. А потім ще й закотить скандал, щоб невістка не розслаблятися.

Овен

Жінки-Овни люблять, щоб все відбувалося так, як вони цього хочуть, тому нерідко стають авторитарними дружинами, а потім і свекрухами. Мамочка-Овен буде висловлювати своє невдоволення грубо і прямо в очі невістці з кожного приводу. В глибині душі, представниці цього знака Зодіаку нервують через зниження свого впливу на сина, що обов'язково відбувається, коли він одружується.

Скорпіон

Жінка-Скорпіон може бути відмінною свекрухою, але тільки в тому випадку, якщо молода сім'я оселиться в іншому місті, а краще - на іншому континенті. Не варто навіть розглядати варіант життя з нею під одним дахом. Дуже скоро сім'я сина почне набридати Скорпіонші, а найслабшою ланкою, на яку вона буде "бризкати накопиченою отрутою" стане невістка.

Діва

Свекрухи, що народилися під цим знаком Зодіаку, занадто педантичні в побуті, що може звести з розуму будь-якого, хто опиниться з нею під одним дахом. Свекруха-Діва замучить невістку обмеженнями, вимогами, читанням моралей і списками рекомендацій.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, яким крупно пощастить в кінці травня 2021 р

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ