Today.ua

Чотири знаки Зодіаку, які не вміють вибирати чоловіків

Астрологи розповіли, які чотири знаки Зодіаку весь час закохуються не в тих чоловіків. Кому не пощастило отримати такий «талант»?

У реальному житті відносини часто відрізняються від тих, які показують у кіно. Нерідко ми закохуємося без відповіді або отримуємо несподіване зізнання від людини, яку вважаємо своїм близьким другом. А є ті, хто постійно закохується в людину, з якою не судилося побудувати тривалі й міцні відносини. І це:

Телець

Люди, народжені під цим знаком, вірні, позитивні та серцеві. Однак їх величезний мінус - невміння оцінити всі недоліки партнера відразу, кидаючись в любов з головою. Коли імла розсіюється, Тельці розуміють, яку помилку вони зробили, усвідомлюючи, що людина, що знаходиться поруч, зовсім не та, за кого себе видавала.

Рак

Раки чутливі особистості, які ласі на лестощі, і вірять у все, що їм скажуть. Саме тому Раки частіше за інших стають жертвами невдалих відносин. Вони ведуться на слова брехунів, які переслідують корисливі цілі. Тільки з часом Раки розуміють, хто знаходиться поруч з ними.

Діва

Попри те, що Діви володіють найвищим аналітичним розумом, ніж інші знаки Зодіаку, вони нездатні вибрати собі підходящого чоловіка. Коли справа доходить до любові, їх легко обвести навколо пальця, і Діви виявляються у відносинах абсолютно не з тією людиною. Як і Раки жінки-Діви ласі на компліменти й помилкові обіцянки.

Терези

У житті Терезів все повинно бути гармонійно. А тому, тільки відчувши себе в безпеці, вони повністю довіряються партнеру. Але це почуття може виявитися помилковим і повітряні мости знову руйнуються. Не поспішайте з висновками, правильно зважуйте все в людині, як ви це вмієте.

Пропонуємо вам також дізнатися, під якими знаками Зодіаку народжуються жінки з нестерпним характером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ