Що робити, щоб буряк не пофарбував решту інгредієнтів у вінегреті

Автор: Шевченко Лилия

Овочевий вінегрет – це смачний та корисний салат, який люблять у кожній родині. Досвідчені кулінари розповіли секрет приготування вінегрету, в якому кожен інгредієнт зберігає свій натуральний колір і не просочується буряковим соком.

Що робити, щоб буряк не пофарбував решту інгредієнтів у вінегреті - today.ua

Різнокольоровий вінегрет

Інгредієнти:

  • 3 картоплі
  • 2 невеликі буряки
  • 1 морква
  • 3 солоних огірків
  • 30 г зеленої цибулі
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • Сіль та мелений чорний перець

Спосіб приготування:

ретельно промийте овочі під проточною водою і відваріть до готовності. Потім остудіть та очистіть від шкірки.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Тепер головна хитрість апетитного вінегрету, в якому буряк не просочить своїм соком і не забарвить решту інгредієнтів у яскраво-малиновий колір.

Наріжте коренеплід дрібним кубиком в окрему миску, полийте оливковою олією, перемішайте і відставте убік. Що робити, щоб буряк не пофарбував решту інгредієнтів у вінегреті Поріжте дрібними кубиками картопля, морква та огірки. З'єднайте овочі в глибокій мисці, додайте подрібнену зелену цибулю і перемішайте. Посоліть і поперчіть до смаку.

В самому кінці перекладіть у салат заправлений олією буряк, знову перемішайте. Ця маленька хитрість дозволить вам отримати яскравий та смачний вінегрет.

До речі, дуже смачний вінегрет виходить із додаванням відвареної квасолі, квашеної капусти. До свят до салату можна додати крабові палички або нарізані кубиками тушки варених кальмарів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Нагадаємо, раніше кулінари розповіли, які два інгредієнти слід замінити у салаті олів'є, щоб отримати закуску з новим смаком.

Головне