Today.ua

Що робити, щоб буряк не пофарбував решту інгредієнтів у вінегреті

Овочевий вінегрет – це смачний та корисний салат, який люблять у кожній родині. Досвідчені кулінари розповіли секрет приготування вінегрету, в якому кожен інгредієнт зберігає свій натуральний колір і не просочується буряковим соком.

Різнокольоровий вінегрет

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

ретельно промийте овочі під проточною водою і відваріть до готовності. Потім остудіть та очистіть від шкірки.

Тепер головна хитрість апетитного вінегрету, в якому буряк не просочить своїм соком і не забарвить решту інгредієнтів у яскраво-малиновий колір.

Наріжте коренеплід дрібним кубиком в окрему миску, полийте оливковою олією, перемішайте і відставте убік. Поріжте дрібними кубиками картопля, морква та огірки. З'єднайте овочі в глибокій мисці, додайте подрібнену зелену цибулю і перемішайте. Посоліть і поперчіть до смаку.

В самому кінці перекладіть у салат заправлений олією буряк, знову перемішайте. Ця маленька хитрість дозволить вам отримати яскравий та смачний вінегрет.

До речі, дуже смачний вінегрет виходить із додаванням відвареної квасолі, квашеної капусти. До свят до салату можна додати крабові палички або нарізані кубиками тушки варених кальмарів.

Смачного!

Нагадаємо, раніше кулінари розповіли, які два інгредієнти слід замінити у салаті олів'є, щоб отримати закуску з новим смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ