М'ясні та рибні котлети – це універсальна гаряча страва для святкового застілля та сімейних трапез. Щоб ваші котлети були апетитними, соковитими та ароматними, навчіться правильно готувати фарш із необхідними добавками.
Хліб – один із найпопулярніших та бюджетних інгредієнтів у котлетах. Важливо пам'ятати, що молоко робить м'ясо жорстким, тому замочуйте черствий хлібний м'якуш у суміші молока і води, а перед додаванням у фарш добре відіжміть.
Манка – ця крупа відмінно вбирає та утримує вологу, тому може замінити хліб у котлетному фарші. Після замішування дайте масі постояти близько півгодини, щоб манка набрякла.
Ріпчаста цибуля – чим більше цибулі, тим соковитішими вийдуть котлети. Овочі слід натерти на тертці або дуже дрібно нарізати.
Яєчний білок - не дасть заготовкам розвалитися на сковороді, відмінно скріплює всі складові в котлетах, робить їх ніжними, щільними та соковитими. Перед тим, як викладати котлети на сковорідку, вмочіть їх у трохи збитий яєчний білок.
Дізнайтеся також, як приготувати ніжні та смачні котлети з твердого м'яса. Секретний інгредієнт, який покращить смак готової страви.