Today.ua

Щоб не думати про укладання: п'ять найпривабливіших коротких зачісок для густого волосся

Власницям густого волосся не завжди доводиться легко, і вони знаходяться в пошуку зачіски, яка б могла полегшити їхню ношу. Напередодні літа та спеки стилісти пропонують розглянути кілька стильних та привабливих коротких стрижок, що освіжать зовнішній вигляд.

Зачіски для густого волосся - найпривабливіші короткі стрижки

Піксі

Існує великий різновид стрижок піксі: ультракоротка, без чубчика, з короткою, середньою і подовженою чілкою. Така зачіска дозволить відкрити обличчя та підкреслити точену форму обличчя. Вибирайте піксі в залежності від типу обличчя та віку.

Паж

... або "шапочка". Така стрижка має коротку основу - віски та потилицю (їх можна вибрити під нуль або підстригти на кілька сантиметрів довжиною), а на маківці стрижеться щось на зразок дуже короткого каре.

Багатошаровий боб

Варто відзначити, що така зачіска ідеально підходить і володаркам густого і тонкого волосся. Завдяки вміло створеній багатошаровості візуально створюється об'єм. Волосся не потрібно буде укладати, оскільки воно само буде лягати правильно.

Боб-каре

Мета цієї зачіски – відкрити шию, підкреслити її гарний вигин. Завдяки довжині спереду, волосся при необхідності можна прибирати від обличчя - за вуха або ж в мальвінку на маківці чи потилиці.

Багатошаровий видовжений боб

Прекрасна коротка стрижка, яка завдяки грайливо підкрученим кінцям створює романтичний та ніжний образ. Пропонуємо вам спробувати стильні літні зачіски з ефектом недбалості, які можна зробити за 5 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ