Today.ua

Щоб виростити смачну редиску без гіркоти та порожнеч, потрібно поливати грядку солоною водою

Виростити велику редиску, та ще й соковиту, без гіркоти та порожнеч, зовсім не складно. Потрібно лише прислухатися до порад досвідчених городників та використати їх рекомендації.

Редиска любить вологу. Овочі дуже негативно переживають періоди посухи, якщо їх допустити, і вони будуть тривалими, то плоди будуть дрібними, гіркими, сухими і порожніми всередині.

Полив грядки, на якій росте редиска, слід один раз на тиждень поливати солоною водою. Для приготування розчину додайте дві столові ложки кухонної солі в 10-літрове відро з водою та ретельно розмішайте.

Полийте посадки редиски за допомогою лійки. Регулярний полив редиски підсоленою водою дозволить виростити смачну, соковиту і хрустку редис. Коренеплоди будуть великими, солодкими і без гіркоти і порожнеч.

Збирання врожаю редис слід здійснювати відразу, як тільки плоди досягнуть потрібного розміру. Не можна залишати коренеплоди на грядці надто довго. В іншому випадку, редиска перезріє, набуде гіркого смаку, стане сухою і твердою.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як виростити хороший урожай великої редиски на невеликій дачній ділянці. Поради досвідчених городників дозволять навіть дачникам-початківцям легко вирощувати ранні весняні овочі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ