Today.ua

Дан Балан у дитинстві: в Мережу потрапило архівне фото співака з батьками і сестрою

Успішний виконавець Дан Балан прославився в Україні багато років тому. Особливо активно говорити про артиста почали, коли з'явилися чутки, що у нього роман з Тіною Кароль. Парочка подавала всі сигнали, коли разом знімалася в двох сезонах шоу "Голос країни". Але, мабуть, в реальному житті між зірками нічого немає.

Армія шанувальників Дана Балана налічує кілька мільйонів осіб, а в соціальних мережах у нього безліч фанакаунтів. В одному з них з'явилися рідкісні архівні фотографії, на яких молдавський виконавець зображений ще зовсім маленьким.

На одному зі знімків можна побачити всю сім'ю артиста, зроблену багато років назад. У кадрі з'явилися молоді батьки Дана Балана Міхай і Людмила, молодша сестра співака і він сам. Шанувальники звернули увагу, яка у музиканта красива мама і чарівний батько. Дан успадкував від них тільки найкращі риси, підкоривши своєю зовнішністю величезну кількість фанаток. На іншому зображенні, що складається з двох чорно-білих фото можна побачити Дана разом зі своєю сестрою Сандрою. Дівчина у 2013 році вийшла заміж за друга співака, стала ведучаю і мамою. Шанувальниці прийшли в захват, побачивши архівні фотографії родини Дана Балана.

"Дуже приємно, вся сім'я разом і душа на місці", "Які гарні люди !! Нехай у них все буде добре!", "Дан такий няшний", "Дан ... зараз Ваша мама виглядає ефектніше", "Красива сім'я" , - пишуть фанатки.

Через роки мама Дана Балана продовжує піклуватися про свою зовнішність, і справляє незабутнє враження на фанатів свого відомого сина. Жінка може похвалитися молодим обличчям і чудовою стрункою фігурою. Нагадаємо, Тіна Кароль вперше прокоментувала стосунки з Даном Баланом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ