Today.ua

Дантес розкрив справжню причину розлучення з Надею Дорофєєвою

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва приголомшили величезну кількість своїх шанувальників новинами про розлучення. Коли всі вважали їх зразковою парою і по-доброму їм заздрили, їхній шлюб тріщав по швах. Незабаром з'явилася інформація, що виконавиця пішла від артиста до іншого. Вперше співак відповів на ці чутки.

Незабаром після того, як Надя Дорофєєва та Дантес оголосили про розставання, українську виконавицю помітили у компанії київського ресторатора Михайла Кацуріна. Парочка потрапила в об'єктиви окористих шанувальників на прогулянці в Барселоні, і з того часу всі говорять про їхній роман. Самі зірки мовчать про це, а ось Вова активно дає інтерв'ю після розлучення з дружиною та сміливо говорить про особисте життя.

Виконавець наголосив, що він нічого не знає про стосунки свого доброго друга та екс-дружини, проте співачка точно не кидала його заради іншого. Також артист буде тільки радий, якщо в його колишній хтось з'явиться, адже бажає Наді лише найкращого.

"Я, чесно кажучи, взагалі про це нічого не знаю. Я не лізу в особисте життя Наді. Це точно: вона не пішла від мене до нього. Якщо вони будуть разом - круто. Це теж вибір. А я тоді придивлюся до Даші (Кацуріної – колишньої дружини Кацуріна, про розлучення з якою він оголосив наступного дня після Дантеса та Дорофєєвої – примітка Редактора), - зазначив Дантес. - Я буду тільки радий, якщо у неї все буде добре. Доросла дівчина, і сама вирішить, хто має бути з нею".

Сам же співак зізнався, що не планує замикатися у темній вежі та оплакувати свій шлюб. Річ у тому, що до розлуки призвело багато факторів. Щобільше, закохані довгий час намагалися його врятувати – багато розмовляли та працювали над стосунками. Але нічого не допомогло.

Нагадаємо, Наталя Могилевська посварилася з братом-росіянином через війну: "Люди зомбовані".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ