Today.ua

Дар'я Білодід у ніжно-рожевій сукні стала зірковою ведучою програми “Світське життя“

Дар'я Білодід – успішна українська спортсменка, яка здобула титул найкрасивішої дзюдоїстки у світі. Вона двічі ставала чемпіонкою світу, чемпіонкою Європи та бронзовою призеркою Олімпійських ігор. Припинивши свою спортивну кар'єру, красуня-блондинка пішла у шоу-бізнес.

Дар'я Білодід стала запрошеним зірковим репортером програми "Світське життя". На сьогодні вже багато українських знаменитостей замінювали Катю Осадчу в ролі ведучих популярного проєкту.

"Сьогодні я в образі принцеси. Мій дебют у ролі ведучої. Сьогодні я була репортеркою "Світського життя"", - зазначила в публікації Дар'я Білодід.

Побувала спортсменка у київському ТРЦ, щоб взяти інтерв'ю у зірок, які прийшли на прем'єру фільму про першу дружину принца Чарльза – "Спенсер: Таємниця принцеси Діани". Успішна українська спортсменка з'явилася на публіці у чарівній ніжній сукні ніжного рожевого відтінку з корсетом, спущеними повітряними рукавами та багатошаровою фатиновою спідницею. Свій образ Дар'я Білодід завершила сріблястими босоніжками на тонкому підборі та високими атласними рукавичками пудрового відтінку.

Волосся дівчина прибрала в елегантну зачіску, яку прикрасила гарним обідком із бусинами.

Нагадаємо, в такій же сукні, як у Дарії Білодід тільки без рукавів, вийшли в світ Ірина Федишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ