Today.ua

Даша Астаф'єва оголилася у ванній перед камерою

Даша Астаф'єва не з сором'язливих дівчат. І це не дивно, адже їй вдалося побувати у самого Г'ю Хефнера в будинку Playboy. Скромними кліпи та пости зірки теж не назвати. І в черговий раз Дар'я продемонструвала всю красу свого тіла, показавши максимально відверті фотографії.

Українська співачка вирішила відповісти на запитання шанувальників в Інстаграм-сторіз, супроводжуючи публікації досить пікантними фото. Даша Астаф'єва звикла епатувати публіку знімками з перчинкою.

Солістка групи NikitA показала всю красу свого тіла, сфотографувавшись повністю оголеною у ванній кімнаті. Артистка продемонструвала свій нерівномірний загар під купальник, а також круглі червоні мітки на її спині - наслідки банок.

«Кнут стоїть одразу в черзі за банками !!», - підписала фотографію зірка.

На іншому фото Даша Астаф'єва демонструє свої красиві груди в красивому корсеті. Також дівчина поділилася кадрами з лазні, куди вона пішла разом зі своєю подружкою Сонею Плакидюк, суддею шоу «Топ-модель по-українськи». Шанувальники не перестають захоплюватися красою і жіночністю співачки в коментарях під її фотографіями в Інстаграм:

«Приклад жіночності, жіночої сили і енергії ключем!», «Дашуль! ти завжди караса!!!», «Ідеальна просто», «Краса - сила, краса з розумом - в двійні красива!»

Нагадаємо, майже гола Даша Астаф'єва порушила закон за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ