Today.ua

Даша Астаф'єва показала свою малечу: в родині співачки поповнення

Даша Астаф'єва поділилася з шанувальниками новими фотографіями. Сім'я зірки розширилася, оскільки вона прийняла ще одного вихованця. Епатажна співачка дуже любить собак і рятує тварин з притулків.

В особистому акаунті солістка групи NikitA опублікувала фотографію. У кадрі Даша Астаф'єва постала в красивій закритій сірій сукні з довгими рукавами. На руках вона тримає чарівну дівчинку - свого нового вихованця на прізвисько Елліс.

"У нашому війську прибуло. Я не знаю слів пісні з мультфільму "Король Лев", але уявіть, що зараз звучить та, коли мавпа тримає маленького Симбу на руках і показує всім жителям долини. Знайомтеся, це Елліс, наша нова улюблена лисичка", - зазначила в публікації артистка.

Вихованця зірка взяла з нікопольського притулку. Даша Астаф'єва підкреслила, що не хоче розповідати, скільки бід і жахів натерпілася Елліс, вона просто рада, що з нею все добре, і тварина знайшла дім. Також артистка звернулася до шанувальників, закликаючи їх робити добрі справи і брати тварин з притулків.

"Малятко приїхала до нас з рідних країв. Землячка! Тепер мамі і татові буде точно не нудно! І нам поруч", - уклала виконавиця.

На другому фото Даша Астаф'єва показала весь свій собачий виводок: сіба-іну на прізвисько Чічіко і Луна.

Нагадаємо, MamaRika вперше стане матір'ю. Співачка показала чарівне фото з округлим животом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ