Today.ua

“Дівчинка дозріла“: донька Олі Полякової знялася у зухвалій фотосесії

Старша донька Олі Полякової лише за рік змінилася до невпізнання. 16-річна дівчинка виглядає старшою за свій вік і всіляко намагається здаватися ще старшою. І це їй вдається. Підліток взяла участь у зухвалій фотосесії, знімками з якої поділилася її зіркова матуся.

Оля Полякова опублікувала в особистому акаунті в Інстаграм-сторіз колаж із фотографій своєї старшої доньки. У кадрі Маша постала у ефектному образі. Дівчинка одягла ультракороткі шорти, білу сорочку, подовжений піджак і велику вінтажну краватку. Свій образ вона завершила помітними аксесуарами, включаючи крислатий капелюх.

Також Маша Полякова красиво уложила волосся в іспанському стилі, зробивши гарні кучері біля обличчя, а також нанесла яскравий макіяж, підкресливши очі широкими стрілками. На одному зі знімків (у верхньому правому кутку) донька Олі Полякової навіть нагадала деяким італійську актрису Моніку Беллуччі.

Дівчинка-підліток розвинена не за роками. Вона співає в рок-групі ШВИ і вражає громадськість не лише піснями з лайкою, а й своїм зовнішнім виглядом. Мабуть, як і її зіркова матуся, Маша вважає за краще епатувати публіку.

Нагадаємо, Оля Полякова в червоній мінісукні підкорила ідеальною зовнішністю: "Породиста жінка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ