Today.ua

Дмитро Коляденко вперше відреагував на розлучення Ірини Білик

Дмитро Коляденко вперше відреагував на новини про те, що його колишня дружина і, напевно, любов всього його життя знову розлучається. Хореограф назвав винного в черговому розлученні Ірини Білик і зізнався, що на місці Аслана зробив би все, щоб зберегти шлюб.

Новина про те, що успішна українська співачка Ірина Білик розлучається вп'яте, здивувала багатьох. Шанувальники навіть не здогадувалися, що в стосунках артистки і фотографа щось не так. На захист виконавиці, яка стала ініціатором розлучення, встав її колишній коханий - хореограф Діма Коляденко.

Артист звинувачує у всьому Аслана Ахмадова, який за цілий рік не знайшов жодного дня, щоб приїхати до коханої дружини і побачити підростаючого сина. Для самого Коляденко ніякі б відстані не стали перешкодою, щоб побачити свою сім'ю.

Про це ексчоловік Ірини Білик розповів в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

"Я б пішки дійшов. Ну що там йти, тисячу кілометрів? Ти ж батько! У тебе син росте", - зазначив Коляденко, додавши, що бачити дитину по телефону - не є нормальним.

Попри те, що Ірина Білик знову вільна, хореограф визнається, що не стане пробувати повернути кохану. Артист вважає, що не потрібно повертати колишніх, і сподіватися, що щось змінитися. Відносини зірок були дуже емоційними і темпераментними. Коляденко дуже ревнував співачку, влаштовував скандали, бив посуд, викидав дивани та різав картини.

"Мені здається, краще почати нове життя і мені, і Ірі. Дружити можна в будь-якій ситуації. Ось дружити я хочу з нею", - зазначив хореограф.

Нагадаємо, колишній чоловік Ірини Білик зробив співачці прощальний подарунок напередодні розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ