Today.ua

Дочка Анастасії Заворотнюк слідом за матір'ю сильно захворіла

Слідом за Анастасією Заворотнюк захворіла і її дочка. Анна Заворотнюк розповіла, що приховувала останні два роки.

Тільки-но стало відомо, що Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання через онкологічне захворювання, як сумні новини прийшли від її дочки. Дівчина зізналася, що з нею діється.

Виявляється близько двох років у Анни серйозні проблеми з психічним здоров'ям. Приблизно в цей же час стало відомо, що Анастасія Заворотнюк страждає від раку мозку. Мабуть, переживання на тлі хвороби мами і позначилися на стані її дочки.

"У мене в душі велика драма, мені з цим важко жити. Мій діагноз: депресія, пригнічений настрій, тривога і панічні атаки. Я захворіла на цю хворобу близько двох років тому, протягом року глушила себе сильними препаратами і зробила тільки гірше свому організму. Цей рік я борюся з нею за допомогою фахівців. Я відмовилася від спілкування з друзями, позбавила себе всіх можливих задоволень. І крім безвиході не бачила нічого в цьому житті", - зізналася Анна Заворотнюк.

Дочка відомої актриси зазначила, що відчуває себе загнаним звіром. Її настрій і стан дуже мінливий. Іноді у неї є сили що-небудь зробити, а іноді вона навіть не має сил встати з ліжка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Anna Zavorotnyuk (@anna_zavorotnyuk)

Спадкоємиця Анастасії Заворотнюк зізналася, що довго сумнівалася, чи розповідати їй про все публіці. У той час як вона несла позитив, їй хотілося закричати про проблему і бути щирою.

"Я лікуюся і впевнена, що все буде добре. Нема сил розписувати всі подробиці свого стану, думаю, що люди, хто стикався з такими проблемами, мене зрозуміють", - уклала Анна.

Нагадаємо, дочка Анастасії Заворотнюк відповіла на новини про погіршення стану здоров'я своєї мами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ