Today.ua

Дочка Євгена Кошового підкорила красою на нових сімейних фото

Євген Кошовий - зразковий сім'янин, люблячий чоловік і батько. Зірка студії «Квартал 95» виховує двох дочок. Старшенька Варвара, яка кілька років тому брала участь в шоу «Розсміши коміка. Діти», вже зовсім доросла і стала прекрасною молодою жінкою. Шанувальники не змогли відірвати погляду від дівчинки.

В особистому акаунті в Інстаграм дружина Євгена Кошового поділилася рідкісним знімком сім'ї в повному складі. На фото з'явився навіть улюбленець родини. Ксенія Кошова дуже лаконічно підписала публікацію:

"Родина".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Кошова (@yalta_k)

На фото можна побачити дочок Євгена Кошового: молодшенька, 8-річна Серафима зображена сидячи в рожевій сукні між мамою і татом, старшенька, 13-річна Варвара виглядає чудово в жовтій сукні поруч з рідними.

Старша дочка гумориста справила небувале враження на публіку. Малятко виросла в справжню красуню, і виглядає старшою за свої роки.

«Відразу видно, де чия донечка», «Батькова копія», «Женечка, дорогий, які ж у тебе прекрасні і гарні дівчатка», «Доні красуні», «Жека ти створив чудову сім'ю. Ти незвичайний», «Євгеній Вам пощастило, які гарні леді оточують Вас», - пишуть в коментарях підписники.

Нагадаємо, Кошовому з "Кварталу 95" дісталося за зайву вагу і за президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ