Today.ua

Донька Меладзе зізналася, чому батько не прийшов її підтримати на шоу “Голос країни“

Величезною несподіванкою для глядачів та зіркових наставників вокального проєкту "Голос країни" стала поява доньки Костянтина Меладзе. Дівчинка розгорнула до себе всі крісла, проте поряд з нею не було батьків, щоб побачити успіх Лії та підтримати її.

Спадкоємиця відома композитора та продюсера розповіла, що її мама не любить з'являтися на публіці, а зіркового батька вона навіть кликати не стала, адже знає, наскільки він зайнята людина.

"Так, були тільки мої друзі. Хотіла взяти бабусю з собою, але в ці коронавірусні часи краще поберегтися, тому вона не змогла. Тата не кликала з тієї причини, щоб не привертати зайвої уваги. Він би непоміченим не лишився. А мама не любить телекамер", - зізналася Лія.

18-річна донька Костянтина Меладзе зазначила, що у шоубізнес намагається пробитися власними силами, і не хоче, щоб батько займався її продюсуванням. При цьому все їй самій робити теж не хочеться. Лія мріє працювати з татом і писати разом із ним музику.

"Я захоплююся його талантом. І він дуже розуміє і мою душу, і мій смак. А продюсувати або пропіарити себе краще, ніж я сама, ніхто не зможе. Якщо людина сама по собі нецікава, штовхай її чи не штовхай у проєкти, знімай кліпи , води на телеканали – все одно нічого з цього не вийде", - наголосила дочка Меладзе.

Нагадаємо, Віра Брежнєва похвалилася сюрпризом від Костянтина Меладзе на її 40-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ