Today.ua

Дочка Ольги Сумської кардинально змінила зачіску і похвалилася результатом

Антоніна Паперна, як і її мама, Ольга Сумська, фарбується в блондинку. І, варто відзначити, дівчині неймовірно личить. А тому актриса дуже здивувала своїх фанатів, похвалившись абсолютно новою зачіскою, з якою її раніше ще не бачили.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз 31-річна українська актриса, яка живе і працює в Росії, поділилася кадрами зі зйомок. В об'єктиві старша дочка Ольги Сумської зобразила себе в гримерці. Вона одягнена в шовкову червону блузу і картату спідницю. На її обличчі нанесений яскравий макіяж, а вся увага прикута до зачіски.

Антоніна Паперна постала перед фанатами з накрученими волоссям, що нагадують каннеллоні. У такий образ актриса перевтілилася, щоб виконати роль Антоніни Борщовик - персонажа, який придумала красуня-блондинка для власної програми "Творча зустріч". Сьогодні як раз таки відбудеться прем'єра першого випуску, героїнею якого стала актриса Світлана Колпакова.

"Тоня, ну це ж бомба", "Клас", "Яка ви класснючая, красивена, незрівняна, просто бомба", "Такий незвичайний формат "а-ля 80-ті", захотілося подивитися", "Ви мені імпонує дуже", - захоплюються шанувальники.

Програма дочки Ольги Сумської знята в стилі 80-х років. Антоніна Паперна з накрученими волоссям виглядає як інтелігентка часів СРСР.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Паперна (@tony__pepper)

Нагадаємо, старша дочка Ольги Сумської показала рідкісне фото з молодшим сином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ